Uw Audicien

Ik ben Mariska van de Laar, afgestudeerd logopediste en triage-audicien.

Sinds mei 2019 ben ik de trotse oprichter van Hoorcentrum Weert in de wijk Moesel.

In 2005 ben ik begonnen in de 'wereld van het horen' en nog altijd voer ik mijn beroep van audicien met een grote passie uit.
Het kan een emotionele reis zijn voor een slechthorende om de omwenteling te maken naar het weer kunnen horen, dat bewerkstelligen maakt mij gelukkig!

Communiceren is echter meer dan alleen horen en ik vind dat daar een factor tijd en aandacht bij hoort voor de cliënt. Er zit niet voor niks 'zorg' in het woord Hoorzorg! Vooral tijd en aandacht besteden aan de klanten miste ik tijdens mijn werk bij een aantal grotere audiciensbedrijven, vaak staat hier een andere doelstelling op de voorgrond.
Met Hoorcentrum Weert wil ik als kleine zelfstandige laten zien dat tijd en aandacht het verschil kunnen maken, luisteren naar de voorkeuren en de behoeften van mijn cliënten. 'Gewoon' zorg voor de oren zoals het bedoeld is...

Uw hoorzorg start hier

Neem contact op via onderstaand formulier

Of bel: 0495-729620 / 06-55588710

De beste kwaliteit en professionele 
zorg voor uw oren

De koffie met lekkers staan klaar voor ons aanstaande kenningsmakingsgesprek

0495-729620

06-55588710

info@hoorcentrumweert.nl

Oudenakkerstraat 61

6006 BB Weert