In verband met de zomervakantie zal de praktijk gesloten zijn van 5 t/m 26 juli.

Voor overige mededelingen, bezoek de pagina: ‘contact & info

Audio Service

De slimme keuze

G6 – De slimme keuze voor elke situatie

Geavanceerde geluidstechnologie

Stap in de wereld van helder en natuurlijk geluid met de Audio Service G6 hoortoestellen. Met de geavanceerde geluidstechnologieën van de G6 ervaart u een luisterervaring als nooit tevoren. Elk gesprek wordt kristalhelder weergegeven, zelfs in rumoerige omgevingen, waardoor u moeiteloos kunt communiceren en genieten van elk moment. Dankzij de innovatieve geluidsverwerkingstechnologieën van de G6 hoort u niet alleen beter, maar ook met meer helderheid en precisie, waardoor u weer volop kunt deelnemen aan het leven om u heen.

Connectiviteit

Laat u verrassen door de grenzeloze connectiviteit van de Audio Service G6 hoortoestellen. Met de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met uw favoriete apparaten, zoals smartphones en televisies, geniet u van een naadloze integratie in uw digitale wereld. Stream moeiteloos uw favoriete muziek, bel handsfree of luister naar uw favoriete podcast, allemaal rechtstreeks naar uw hoortoestellen. Met de G6 blijft u altijd verbonden en kunt u volop genieten van het gemak van moderne technologie.

Comfortabel en discreet design

Ervaar ultiem draagcomfort en discretie met het compacte en stijlvolle design van de Audio Service G6 hoortoestellen. Ontworpen met uw comfort in gedachten, zijn deze hoortoestellen nauwelijks zichtbaar tijdens het dragen, maar leveren ze wel een krachtige prestatie. Of u nu op het werk bent, een wandeling maakt in het park of tijd doorbrengt met vrienden en familie, met de G6 kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is, zonder afleiding.

Personalisatiemogelijkheden

Pas uw luisterervaring aan uw unieke behoeften en voorkeuren aan met de uitgebreide app van Audio Service. Met verschillende luisterprogramma’s en aanpasbare instellingen kunt u uw hoortoestellen afstemmen op uw individuele hoorbehoeften en levensstijl. Of u nu de rust opzoekt of zich in een levendige omgeving bevindt, met de G6 heeft u de controle over uw luisterervaring, zodat u kunt genieten van een leven vol helderheid en comfort.

Zorgverzekering

Voor deze toestellen is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

De beste kwaliteit en professionele 
zorg voor uw oren

De koffie met lekkers staan klaar voor ons aanstaande kenningsmakingsgesprek

0495-729620

06-55588710

info@hoorcentrumweert.nl

Kijk voor actuele openingstijden altijd op onze  Google pagina.

Oudenakkerstraat 61

6006 BB Weert