In verband met de zomervakantie zal de praktijk gesloten zijn van 5 t/m 26 juli.

Voor overige mededelingen, bezoek de pagina: ‘contact & info

Coselgi

LUISTER NAAR LEVENSECHT GELUID

Coselgi Mojo – Levensecht geluid, op maat gemaakt voor u

Geavanceerde geluidsverwerkingstechnologie

Bij de Coselgi Mojo hoortoestellen staat geavanceerde geluidsverwerking centraal. Dankzij deze innovatieve technologieën ervaart u een kristalhelder geluid met een natuurlijke klank. U zult versteld staan van hoe goed u spraak kunt verstaan, zelfs in uitdagende luisteromgevingen. Met de Coselgi Mojo hoort u niet alleen beter, maar ook met meer helderheid en comfort dan ooit tevoren.

Connectiviteit

Verbindt draadloos met uw favoriete apparaten dankzij de connectiviteitsfuncties van de Coselgi Mojo. Stream moeiteloos audio vanaf uw smartphone, tablet of televisie rechtstreeks naar uw hoortoestellen. Met deze naadloze integratie geniet u van uw favoriete muziek, films en telefoongesprekken zonder gedoe met kabels of externe accessoires. Blijf verbonden met de wereld om u heen en ervaar het gemak van moderne connectiviteit met de Coselgi Mojo.

Comfortabel en discreet design

Geniet van ultiem draagcomfort en discretie met het compacte en discrete ontwerp van de Coselgi Mojo hoortoestellen. Ontworpen met uw comfort in gedachten, zijn deze hoortoestellen nauwelijks zichtbaar tijdens het dragen en veroorzaken ze geen ongemak. Of u nu thuis bent, op het werk bent of onderweg, met de Coselgi Mojo kunt u vol vertrouwen genieten van een verbeterde luisterervaring zonder dat het opvalt.

Personalisatiemogelijkheden

Pas uw luisterervaring aan uw unieke behoeften en voorkeuren aan met de uitgebreide app van de Coselgi Mojo. Met verschillende luisterprogramma’s en aanpasbare instellingen kunt u uw hoortoestellen afstemmen op uw individuele hoorbehoeften en levensstijl. Of u nu rustig thuis bent of in een levendige omgeving, met de Coselgi Mojo heeft u de controle over uw luisterervaring, zodat u kunt genieten van een leven vol helderheid en comfort.

Zorgverzekering

Voor deze toestellen is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

De beste kwaliteit en professionele 
zorg voor uw oren

De koffie met lekkers staan klaar voor ons aanstaande kenningsmakingsgesprek

0495-729620

06-55588710

info@hoorcentrumweert.nl

Kijk voor actuele openingstijden altijd op onze  Google pagina.

Oudenakkerstraat 61

6006 BB Weert