In verband met de zomervakantie zal de praktijk gesloten zijn van 5 t/m 26 juli.

Voor overige mededelingen, bezoek de pagina: ‘contact & info

Starkey

Hear better. Live better.

Genesis AI – Een nieuw begin voor een goed gehoor

Over Genesis AI

Het vermogen om goed te horen is van vitaal belang voor onze fysieke en mentale gezondheid, en het beïnvloedt onze algehele levenskwaliteit aanzienlijk. De revolutionaire Genesis AI-hoortoestellen van Starkey zijn vanaf de grond af opnieuw ontworpen, met een focus op de kernprocessor, met als doel meer mensen dan ooit te helpen om helderder te horen en een beter leven te leiden.

Deze hoortoestellen zijn doordrenkt met geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om dragers te ondersteunen bij:

Het ervaren van geluiden zoals ze bedoeld zijn door de hersenen. Het behouden van connectie en betrokkenheid bij de wereld om hen heen. Het genieten van onvergetelijke luistermomenten, het bevorderen van welzijn en het vergemakkelijken van het dagelijks leven.

Artificial Intelligence (AI)

Stelt u zich voor dat u hoortoestellen heeft die niet alleen geluid versterken, maar ook leren en zich aanpassen aan uw unieke luisterbehoeften. Dat is precies wat de Starkey Genesis AI te bieden heeft. Dankzij geavanceerde kunstmatige intelligentie-algoritmen passen deze hoortoestellen zich real-time aan verschillende luisteromgevingen aan, waardoor u altijd kunt genieten van een helder en natuurlijk geluid, waar u ook bent. Met de Genesis AI hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het missen van belangrijke gesprekken of geluiden; het toestel zorgt ervoor dat u altijd in verbinding staat met de wereld om u heen.

Sensorische technologie

Ontdek een nieuwe dimensie van luisteren met de Starkey Genesis AI, dankzij zijn geavanceerde sensorische technologie. Deze hoortoestellen analyseren voortdurend uw omgeving en passen zich aan om de beste luisterervaring te bieden. Of u nu in een lawaaierige omgeving bent of geniet van rustige momenten thuis, de Genesis AI zorgt ervoor dat u elk geluid kristalhelder kunt horen, waardoor u vol vertrouwen kunt communiceren en de wereld om u heen kunt ervaren zoals nooit tevoren.

Geavanceerde connectiviteit

Blijf verbonden met de mensen en de technologie die u liefheeft met de Starkey Genesis AI. Deze hoortoestellen zijn compatibel met een breed scala aan draadloze apparaten, waardoor u rechtstreeks audio kunt streamen vanaf uw smartphone, tablet of tv. Met de speciale app kunt u eenvoudig de instellingen van uw hoortoestellen aanpassen, zodat u altijd de perfecte luisterervaring heeft, waar u ook bent. Met de Genesis AI hoeft u geen moment meer te missen van uw favoriete muziek, podcasts of telefoongesprekken; het is allemaal binnen handbereik.

Personalisatie

Ervaar een hoortoestel dat echt bij u past met de Starkey Genesis AI. Met een scala aan aanpassingsmogelijkheden kunt u de luisterervaring volledig personaliseren, zodat deze perfect aansluit bij uw voorkeuren en levensstijl. Of u nu een drukke professional bent die veel vergaderingen bijwoont, een actieve senior die graag buiten is, of iemand die gewoon wil genieten van helder geluid tijdens dagelijkse activiteiten, de Genesis AI past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Met deze hoortoestellen bent u verzekerd van een luisterervaring die op maat is gemaakt voor u.

Oplaadbaarheid

Ontdek het gemak en de vrijheid van oplaadbare technologie met de Starkey Genesis AI-hoortoestellen. Dankzij hun oplaadbare functie bieden deze hoortoestellen niet alleen een milieuvriendelijke oplossing, maar ook een handige en kosteneffectieve optie voor uw dagelijks gebruik. Vergeet het gedoe van het regelmatig vervangen van batterijen; met de Genesis AI hoeft u alleen maar ‘s nachts op te laden en u bent klaar om de dag vol energie tegemoet te gaan. Of u nu onderweg bent, aan het werk bent of geniet van uw vrije tijd, met de oplaadbare Genesis AI-hoortoestellen bent u verzekerd van een zorgeloze luisterervaring zonder onderbrekingen. Kies voor gemak, kies voor duurzaamheid, en kies voor een leven vol helder geluid en verbeterde communicatie met de Starkey Genesis AI-hoortoestellen.

De beste kwaliteit en professionele 
zorg voor uw oren

De koffie met lekkers staan klaar voor ons aanstaande kenningsmakingsgesprek

0495-729620

06-55588710

info@hoorcentrumweert.nl

Kijk voor actuele openingstijden altijd op onze  Google pagina.

Oudenakkerstraat 61

6006 BB Weert