In verband met de zomervakantie zal de praktijk gesloten zijn van 5 t/m 26 juli.

Voor overige mededelingen, bezoek de pagina: ‘contact & info

Widex

    Passie voor geluid

Widex MOMENT™ – Dit geluid verandert alles

Horen zoals u het zich herinnert

Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu…

Normaal gesproken bereikt het geluid dat door een hoortoestel wordt verwerkt het trommelvlies later dan geluid dat rechtstreeks wordt gehoord (vanwege de bewerking op het geluid). Als deze twee asynchrone singnalen vermengen, ontstaat er een kunstmatig geluid. Met Widex MOMENT™ kunt u met de PureSound functie nu echter elk moment weer horen zoals u voorheen deed.

Streamen vanaf al uw apparaten

De 2,4GHz Bluetooth®- connectiviteit van Widex MOMENT™ is geüpgraded zodat u nu kunt streamen vanaf iOS, Widex TV PLAY™ en andere Widex DEX-accessoires. Voor streamen met Android moet uw smartphone beschikken over minimaal Android 10 en het ASHA-protocol ondersteunen.

Zo bent u voorbereid op al het streaming entertainment dat de wereld te bieden heeft, in de best mogelijke kwaliteit, aangepast aan uw gehoorverlies!

Gemaakt voor duurzaamheid

Widex MOMENT™ is ontworpen voor maximale vochtbestendigheid en een lange levensduur. Minder corrosie betekent immers meer duurzaamheid. 

De geavanceerde waterbestendige nanocoating beschermt het toestel optimaal. Bovendien zijn er, dankzij het ontbreken van een batterijklep, minder openingen waar vocht in kan kruipen.

Oplaadbaar in een discrete vorm

Widex MOMENT™ biedt discreet gebruiksgemak. 
Geen gedoe meer met batterijtjes. U laadt het hoortoestel op met een simpele, slanke oplader die gemakkelijk mee te nemen is.

Hoewel het mRIC R D- model het kleinste verkrijgbare oplaadbare hoortoestel van het type luidspreker-in-het-oor is, beschikt het toch over voldoende vermogen om elk moment goed te horen.

De beste kwaliteit en professionele 
zorg voor uw oren

De koffie met lekkers staan klaar voor ons aanstaande kenningsmakingsgesprek

0495-729620

06-55588710

info@hoorcentrumweert.nl

Kijk voor actuele openingstijden altijd op onze  Google pagina.

Oudenakkerstraat 61

6006 BB Weert