In verband met de zomervakantie zal de praktijk gesloten zijn van 5 t/m 26 juli.

Voor overige mededelingen, bezoek de pagina: ‘contact & info

Signia

Unleash the power of conversation

Signia Pure en Silk Charge&Go IX

Ontdek Pure Charge&Go IX

 

De Signia Pure Charge&Go IX is een geavanceerd oplaadbaar hoortoestel dat ontworpen is om het gehoor te verbeteren en te voldoen aan de unieke behoeften van gebruikers. Dit toestel biedt een scala aan indrukwekkende mogelijkheden.

Allereerst maakt de RealTime Conversation Enhancement-technologie van Signia het mogelijk om in zelfs de meest uitdagende luistersituaties verbonden te blijven met gesprekken. Dit betekent dat gebruikers helderder en natuurlijker kunnen horen, ongeacht de omgevingsgeluiden.

De Pure Charge&Go IX blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Het biedt een comfortabele pasvorm en een batterij (accu) die de hele dag meegaat, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen gedurende de dag. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van gepersonaliseerde bedieningsopties, zodat het hoortoestel kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en gehoorbehoeften.

 

Pure Charge&Go IX: beter horen in elke situatie

Pure Charge&Go IX onderscheidt zich duidelijk van standaard hoortoestellen. Het maakt gebruik van de volledige reeks mogelijkheden van Signia Integrated Xperience, inclusief de krachtige RealTime Conversation Enhancement-technologie, om u moeiteloos betrokken te houden bij gesprekken, zelfs in de meest rumoerige omgevingen. Ervaar het ultieme comfort van de perfecte pasvorm, geniet van een batterij die de hele dag meegaat, profiteer van persoonlijke bedieningsopties en ervaar naadloze connectiviteit zoals nooit tevoren.

Een demonstratie van de mogelijkheden

In onderstaande video van 4,5 minuut ziet u de RealTime Conversation Enhancement technologie van Signia Integrated Xperience in actie.
De techniek in de toestellen wordt door de presentator uitgelegd in het Engels, met ondertiteling. Vanaf 1 minuut 30 ongeveer begint het meest interessante gedeelte van de presentatie en ziet u de techniek in werking.

Connectiviteit

De Signia Pure Charge&Go IX kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan smartphones en andere apparaten, waardoor telefoongesprekken, muziekstreaming en het aanpassen van instellingen via de smartphone mogelijk zijn. Dit zorgt voor een moeiteloze integratie van technologie in hun dagelijks leven en maakt communicatie en entertainment gemakkelijker en plezieriger

Het is ook mogelijk uw hoortoestellen te verbinden met de Signia app voor eenvoudige bediening van bijvoorbeeld het volume, maar u vindt er ook een stukje kunstmatige intelligentie (AI) via de Signia Assistant. 

Met Signia Integrated Xperience (IX) apparaten is het ook mogelijk om direct te streamen naar Android apparaten via de ASHA standaard
(Audio Streaming for Hearing Aids). Hier vindt u de smartphones die met deze hoortoestellen samenwerken in een handig overzicht:
klik hier (u wordt doorgeschakeld naar de website van Signia)

Onzichtbaar en oplaadbaar: Silk Charge&Go IX

De Signia Silk Charge&Go IX is een innovatief hoortoestel dat indrukwekkende mogelijkheden biedt voor iedereen die overweegt een hoortoestel aan te schaffen. Dit toestel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en uitstekende prestaties, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor mensen die hun gehoor willen verbeteren.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Silk Charge&Go IX is het discrete en comfortabele ontwerp. Het hoortoestel is bijzonder klein en past comfortabel in het oor, waardoor het vrijwel onzichtbaar is voor anderen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en comfort tijdens het dragen.

Dankzij de geavanceerde technologie van Signia biedt de Silk Charge&Go IX helder en natuurlijk geluid, zelfs in rumoerige omgevingen. De RealTime Conversation Enhancement-technologie zorgt ervoor dat gebruikers moeiteloos kunnen deelnemen aan gesprekken en genieten van een verbeterde luisterervaring.

Bovendien is de Silk Charge&Go IX uitgerust met oplaadbare batterijen, waardoor het gedoe met batterijwisselingen verleden tijd is. Een eenvoudige oplaadbeurt zorgt voor langdurig gebruik gedurende de dag.

Connectiviteitsopties zijn ook beschikbaar, waardoor gebruikers hun hoortoestel kunnen koppelen aan smartphones en andere apparaten om bijvoorbeeld het volume bij te stellen.

Kortom, de Signia Silk Charge&Go IX biedt niet alleen onzichtbare en comfortabele ondersteuning voor uw gehoor, maar ook geavanceerde technologie en gebruiksgemak voor een betere luisterervaring in diverse situaties. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hoortoestellen om hun gehoor te verbeteren.

Signia Silk IX