Oticon

Wees benieuwd.
Wees betrokken.
Blijf scherp.

Oticon Real™ –
Blijf verbonden met het geluid van het leven

BrainHearing™ in de Oticon Real

Ervaar de revolutie van BrainHearingmet het Oticon Real hoortoestel. Deze geavanceerde technologie is ontworpen om uw natuurlijke auditieve vermogens te ondersteunen en te versterken. Met BrainHearingwordt geluid niet alleen versterkt, maar wordt het ook op een manier verwerkt die uw hersenen helpt om het beter te begrijpen en te interpreteren. Dit resulteert in een helderdere, scherpere geluidsweergave, zelfs in de meest uitdagende luisteromgevingen.

Door zich te richten op het begrijpen van hoe onze hersenen geluid verwerken, biedt BrainHearingin de Oticon Real een ongeëvenaarde luisterervaring. Of u nu deelneemt aan een levendige conversatie in een druk restaurant of geniet van rustige momenten thuis, u zult versteld staan van de helderheid en precisie waarmee u geluiden kunt horen en begrijpen. Met Oticon Real en BrainHearingaan uw zijde, staat u open voor een wereld van geluid en communicatie zoals nooit tevoren.

Natuurlijkheid

Laat u onderdompelen in een wereld van helderheid en authenticiteit met het Oticon Real hoortoestel. Dankzij geavanceerde geluidstechnologieën wordt geluid op een natuurlijke en levensechte manier weergegeven, waardoor elk gesprek, elke melodie en elk geluid tot leven komt. Vergeet kunstmatige vervormingen; met Oticon Real hoort u de wereld zoals die bedoeld is, met een ongekend niveau van helderheid en precisie.

Levenskwaliteit

Stelt u zich voor dat u een hoortoestel heeft dat niet alleen geluid versterkt, maar zich ook aanpast aan uw unieke behoeften en voorkeuren. Met het Oticon Real hoortoestel krijgt u precies dat. Dankzij geavanceerde technologieën past het zich aan uw levensstijl, omgeving en gehoorprofiel aan, waardoor u een gepersonaliseerde luisterervaring krijgt die echt op u is afgestemd. Vergeet standaardinstellingen; met Oticon Real geniet u van een hoortoestel dat echt begrijpt wat u nodig heeft, waar u ook bent.

Ontdek een nieuwe dimensie van vrijheid en levenskwaliteit met het Oticon Real hoortoestel. Met zijn geavanceerde functionaliteiten kunt u vol vertrouwen deelnemen aan sociale activiteiten, gesprekken voeren in rumoerige omgevingen en genieten van alledaagse geluiden die u misschien al lang hebt gemist. Herstel de verbinding met het leven om u heen en ervaar een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden met Oticon Real.

Streaming met Oticon Real

Ontdek een nieuwe manier om te genieten van uw favoriete geluiden met de streamingmogelijkheden van Oticon Real. Dankzij geavanceerde connectiviteitstechnologieën kunt u moeiteloos muziek, telefoongesprekken, podcasts en meer streamen rechtstreeks naar uw hoortoestel. Of u nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon ontspant, met Oticon Real blijft u volledig verbonden met uw digitale wereld.

Verlies uzelf in de rijke tonen van uw favoriete nummers, voer heldere en duidelijke telefoongesprekken zonder gedoe met koptelefoons of telefoonluidsprekers, en geniet van kristalheldere audioboeken en podcasts. Met Oticon Real is streaming een naadloze en geïntegreerde ervaring die uw luisterplezier naar nieuwe hoogten tilt. Laat u inspireren door de vrijheid van streaming met Oticon Real en omarm een leven vol geluid, waar u ook bent.

– Handsfree communicatie is beschikbaar met iPhone 11 of hoger met iOS 15.2 of hoger en iPad met iPad OS 15.2 of hoger.

– Android toestellen moeten Audio Streaming from Hearing Aids (ASHA) ondersteunen om direct streaming naar Oticon Real mogelijk te maken.

De beste kwaliteit en professionele 
zorg voor uw oren

De koffie met lekkers staan klaar voor ons aanstaande kenningsmakingsgesprek

0495-729620

06-55588710

info@hoorcentrumweert.nl

Kijk voor actuele openingstijden altijd op onze  Google pagina.

Oudenakkerstraat 61

6006 BB Weert