Phonak

  Life is on

Phonak Audéo™ Lumity – Gemaakt voor gemakkelijker horen

Audéo Lumity is ontwikkeld voor beter spraakverstaan met de unieke Phonak SmartSpeech™ Technology
waardoor u in veel uitdagende luistersituaties gesprekken goed kunt volgen.

Lumity is getraind met machinelearning gebaseerd op kunstmatige intelligentie om geluidsomgevingen nauwkeurig te herkennen. Lumity combineert perfect de vele functies voor comfort en spraakverstaan en past zich aan uw persoonlijke omgeving aan.
Geniet van de voordelen die deze technologie u en uw naasten biedt.

– Gemakkelijker horen in veel situaties

– Universele verbindingsmogelijkheden

– Volledig oplaadbare productreeks

Gemakkelijker horen

Stelt u zich voor dat u moeiteloos kunt deelnemen aan gesprekken, waar u ook bent. Met de Phonak Audéo Lumity wordt dit werkelijkheid. Dankzij de geavanceerde Phonak SmartSpeech™ Technology bent u in staat om spraak helderder en scherper te verstaan, zelfs in de meest uitdagende luistersituaties. Of het nu gaat om een druk restaurant, een rumoerige vergadering of een gezellige bijeenkomst met vrienden, met de Audéo Lumity hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het missen van belangrijke informatie. U zult versteld staan van de helderheid en precisie waarmee u kunt horen, waardoor u vol vertrouwen kunt genieten van elk moment van uw leven.

Universele verbindingsmogelijkheden

Blijf verbonden met de wereld om u heen met de Phonak Audéo Lumity. Deze innovatieve hoortoestellen bieden universele verbindingsmogelijkheden, waardoor u moeiteloos kunt communiceren met al uw favoriete apparaten. Of het nu gaat om het streamen van muziek vanaf uw smartphone, het kijken naar films op uw tablet of het voeren van telefoongesprekken, met de Audéo Lumity blijft u altijd in contact. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om te verbinden met de technologie die u liefhebt, terwijl u tegelijkertijd geniet van een helder en natuurlijk geluid dat alleen Phonak kan bieden.

Oplaadbaar in diverse uitvoeringen

Zeg vaarwel tegen gedoe met batterijen en omarm het gemak van oplaadbaarheid met de Phonak Audéo Lumity. Deze productreeks biedt volledig oplaadbare hoortoestellen die u de vrijheid geven om te horen zonder beperkingen. Met een eenvoudige oplaadbeurt kunt u genieten van urenlang ononderbroken luisterplezier, waar u ook bent. Of u nu op reis bent, aan het werk bent of thuis ontspant, met de Audéo Lumity hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het meenemen van reservebatterijen. Laad op, ga door en geniet van een leven vol geluid met de Phonak Audéo Lumity.

De beste kwaliteit en professionele 
zorg voor uw oren

De koffie met lekkers staan klaar voor ons aanstaande kenningsmakingsgesprek

0495-729620

06-55588710

info@hoorcentrumweert.nl

Kijk voor actuele openingstijden altijd op onze  Google pagina.

Oudenakkerstraat 61

6006 BB Weert