In verband met de zomervakantie zal de praktijk gesloten zijn van 5 t/m 26 juli.

Voor overige mededelingen, bezoek de pagina: ‘contact & info

Mariska Michielsen

Ik ben Mariska Michielsen, afgestudeerd logopediste en triage-audicien.

In 2005 ben ik begonnen in de ‘wereld van het horen’ en nog altijd voer ik mijn beroep van audicien met een grote passie uit. Het kan een emotionele reis zijn voor een slechthorende om de omwenteling te maken naar het weer kunnen horen, dat bewerkstelligen maakt mij gelukkig!

Sinds mei 2019 ben ik de trotse oprichter van Hoorcentrum Weert in het Gezondheidshuys in de wijk Moesel in Weert.

Communiceren is echter meer dan alleen horen en ik vind dat daar een factor tijd en aandacht bij hoort voor de cliënt. Er zit niet voor niks ‘zorg’ in het woord Hoorzorg! Vooral tijd en aandacht besteden aan de klanten miste ik tijdens mijn werk bij een aantal grotere audiciensbedrijven, vaak stond daar een andere doelstelling op de voorgrond.

Met Hoorcentrum Weert wil ik als kleine zelfstandige laten zien dat tijd en aandacht het verschil kunnen maken, luisteren naar de voorkeuren en de behoeften van mijn cliënten. ‘Gewoon’ zorg voor de oren zoals het bedoeld is…

“De beste kwaliteit en professionele zorg voor uw oren”.

Een hoortoestel is – en blijft een hulpmiddel, het kan nooit een goed werkend gehoororgaan vervangen. Echter door het werken met de beste materialen en er de tijd voor nemen om ze goed in te stellen, wordt het maximale uit uw oren gehaald wat erin zit.

Ik schenk ook graag een goede kop koffie, vele klanten weten al hoe goed de cappuccino hier smaakt…

Mariska Michielsen

Uw hoorzorg start hier

Neem contact op via onderstaand formulier

Of bel: 0495-729620 / 06-55588710