In verband met de zomervakantie zal de praktijk gesloten zijn van 5 t/m 26 juli.

Voor overige mededelingen, bezoek de pagina: ‘contact & info

GN ReSound

Probeer.
Hoor.
Geniet.

GN ReSound OMNIA –
Gemaakt om te horen in lawaai

Ècht goed horen in rumoer!

De ReSound Omnia is een hoortoestel dat speciaal is ontworpen om u te helpen beter te horen.
Dit toestel heeft veel handige functies die uw gehoor verbeteren en ervoor zorgen dat u alles wat er om u heen gebeurt beter kunt horen.

Een van de belangrijkste voordelen van de ReSound Omnia is de uitstekende geluidskwaliteit.
Dit betekent dat u gesprekken met uw familie en vrienden beter kunt volgen.
De ReSound Omnia heeft namelijk een handige functie genaamd Front Focus, die speciaal is ontworpen om ervoor te zorgen dat u spraak en andere belangrijke geluiden beter kunt horen, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Front Focus werkt door de microfoons van het hoortoestel te richten op de geluidsbron die zich recht voor u bevindt, zoals een persoon met wie u praat. Dit betekent dat het toestel zich concentreert op het oppikken van het geluid dat u het meest nodig hebt, terwijl het achtergrondgeluiden reduceert. Het is belangrijk dat u de spreker dus rechtstreeks aankijkt, uw neus is de richtingaanwijzer!

Dit is vooral handig in drukke omgevingen, zoals restaurants of feestjes, waar veel mensen praten en er veel omgevingsgeluid is. Met Front Focus kunt u nog steeds goed verstaan wat de persoon voor u zegt, zonder last te hebben van al het andere geluid om u heen.

Front Focus is ook heel eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar op een knop op uw hoortoestel of in de app te drukken om de functie in te schakelen. Hierdoor kunt u gemakkelijk schakelen tussen de standaard instelling en de Front Focus instelling, afhankelijk van uw omgeving en persoonlijke wensen.

Kortom, Front Focus is een handige functie op de ReSound Omnia die ervoor zorgt dat u spraak en andere belangrijke geluiden beter kunt horen, zelfs in lawaaierige omgevingen. Het is een geweldige functie voor iedereen die willen genieten van sociale gelegenheden en gesprekken met vrienden en familie, zonder zich zorgen te maken over hun gehoorverlies.

resound omnia

Automatische werking

U kunt nu details horen die u in luidruchtige situaties niet eerder kon horen. Stem automatisch af op wat er om u heen gebeurt, vanuit elke richting.

De ReSound Omnia is ook zeer flexibel en aanpasbaar. Dit betekent dat u het volume van het toestel ook handmatig kunt bijregelen aan uw persoonlijke voorkeur en dat u het toestel ook kunt aanpassen aan verschillende situaties, zoals wanneer u in een drukke omgeving bent.

Bovendien is de ReSound Omnia ook erg discreet. Het toestel is klein en past perfect in uw oor, waardoor het bijna onzichtbaar is. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat anderen van uw hoortoestel denken.

Connectiviteit

tv streamer resound

Ten slotte heeft de ReSound Omnia ook connectiviteitsopties, waardoor u het toestel kunt koppelen aan uw smartphone of tablet. Dit betekent dat u gemakkelijker kunt communiceren en kunt genieten van muziek en andere media.

  • U kunt audio streamen, gesprekken voeren en alles horen zonder onderbrekingen, zelfs handsfree gesprekken voor iPhone en iPad*.
  • ReSound OMNIA is gemaakt voor iPhone en iPad en werkt met Android™ apparaten. Compatibiliteit controleren. (op de website van ReSound)
  • U kunt ook verbinding maken met onze draadloze accessoires.

*ReSound OMNIA handsfree gesprekken zijn compatibel met iPhone 11 of hoger, iPad Pro 12.9-inch (5e generatie), iPad Pro 11-inch (3e generatie), iPad Air (4e generatie) en iPad mini (6e generatie), met software-updates iOS 15.3 en iPadOS 15.3 of hoger.

Oplaadbaar

Batterijduur voor de hele dag en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Er zijn nu zelfs hoortoestellen in-het-oor die oplaadbaar zijn en gebruik maken van Bluetooth technologie!

  • Nu kunt u genieten van uw dag zonder zelfs maar aan uw gehoor te denken.
  • Batterij die de hele dag meegaan na 1 keer laden, zelfs wanneer u 100% van de tijd streamt**.
  • Alle onderdelen van de hoortoestellen zijn beschermd met een nanocoating.

**De hele dag voeding na 1 keer laden is gebaseerd op een gemiddelde gebruikstijd van 12 uur bij 100% van de tijd streamen voor alle modellen. De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van het gebruik.

resound desktop lader

Diverse uitvoeringen

Van onzichtbaar in-het-oor tot power oplossing achter-het-oor, voor iedereen is er een oplossing.

ReSound Omnia familie